Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Contact

Stichting voor CNS Ede e.o.
Horapark 3
Postbus 8109
6710 AC Ede
T: 0318 - 619 136
info@cnsede.nl

Nieuws

Meer nieuws

Werken bij CNS

Stichting CNS Ede e.o. is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie voor eigentijds goed primair onderwijs. Op 13 basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs zitten ruim 2700 leerlingen, er werken ongeveer 280 mensen. Wij bieden goede begeleiding aan startende leerkrachten, zij-instromers en herintreders.

Een veilige leeromgeving voor uw kind en een hoge kwaliteit van onderwijs. Dat zijn de speerpunten van het onderwijsaanbod van CNS Ede. Dat is de reden dat CNS investeert in deskundigheidsontwikkeling van leerkrachten en de ontwikkeling van teams. CNS Ede biedt personeel een aantrekkelijke werk- en leeromgeving die het mogelijk maakt de taken kwalitatief hoogwaardig te vervullen. Waardering en aandacht, uitdaging en collegiale ondersteuning zijn omschrijvingen die passen bij de werkomgeving van CNS Ede. Individuele talenten worden daarbij benut en verder ontplooid door met en van elkaar te leren en door gerichte opleidingen en studies. Stagiaires en leraren in opleiding begeleiden wij actief bij hun vorming tot leerkracht.
CNS Ede vraagt betrokken, energieke en breed inzetbare leerkrachten die zich flexibel opstellen. Mobiliteit binnen de scholen draagt bij aan persoonlijke groei en ontwikkeling van het personeel.

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work