Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Laten we kennismaken! Vacatures bij CNS Ede

Als juf of meester weet je alles. Bijvoorbeeld hoe sterk een beer is. Waarom de lucht blauw is en of draken echt bestaan. Betrek jij leerlingen actief bij de les en stimuleer jij hen? Laten we dan kennismaken. Want CNS Ede, met 13 basisscholen in Ede en Bennekom, zoekt een meester of juf zoals jij!


Alle CNS-basisscholen werken vanuit dezelfde basisprincipes, maar zijn ieder verschillend van karakter.

  • ‘Bijzonder veelzijdig’ is de gezamenlijke missie waar alle 13 CNS basisscholen in Ede en Bennekom voor staan;
  • Leerkrachten binnen onze basisscholen worden gestimuleerd om hun professionaliteit te blijven ontwikkelen.

Herken jij je hier in? 

CNS Ede zoekt voor het komende schooljaar meerdere collega’s op verschillende scholen. Graag gaan we met jou in gesprek over aan welke onderwijsgroepen en op welke dagen jij les wilt geven. Op basis van dit gesprek kunnen we dan bekijken welke school van CNS Ede het beste bij jou past. Staat er bij de vacatures al een specifieke vacature op een school waarin jij geïnteresseerd bent, geef dit dan aan in je motivatiebrief.

Als leerkracht bij CNS heb je een afgeronde Pabo-opleiding (of volg je een zij-instroomtraject) en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen. Je kunt je onderwijs afstemmen op de verschillen tussen de leerlingen in je groep en straalt werkplezier uit.
Je voelt je verbonden met onze brede Christelijke identiteit en weet dit te vertalen in je dagelijks handelen in de groep.

Wij bieden jou passende begeleiding en voldoende ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen, zo krijgen starters een starterscoach. De beloning is conform de cao PO.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs Jacobsen, Senior HR Adviseur, telefoon 0318-619 136. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je richten aan sollicitatie@cnsede.nl. Als we mogelijkheden zien, nemen we direct contact op voor een oriënterend gesprek.

Geef in je brief duidelijk aan:
1.      Hoeveel dagen je wilt werken;
2.      Of je voorkeur uitgaat naar de onder-, midden- of bovenbouw;
3.      Wanneer je beschikbaar bent.
Media
  • 2CNS0621 still 1 - Fase 1 arbeidsmarktcampagne
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work