Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

SBO De Regenboog zoekt een leerkracht midden/bovenbouwDe Regenboog is een school voor speciaal basisonderwijs. Het pedagogische klimaat kenmerkt zich door vertrouwen, ondersteuning en uitdaging. Rust, structuur, voorspelbaarheid en consequent leergedrag zijn belangrijk. Ons onderwijs sluit aan bij de onderwijsvraag van de leerling en gaat uit van de basisbehoefte van elk kind: veiligheid (relaties), competenties en autonomie. Voor een goede sfeer en organisatie zijn er 3 belangrijke schoolregels. Er zijn 180 leerlingen verdeeld over 13 groepen. 
SBO De Regenboog zoekt voor een:

leerkracht voor midden-/bovenbouw 0,6 – 1,0 fte 

(per direct mogelijk)


Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor een groep. We werken groep overstijgend met taal en rekenen. Je stemt de inhoud af op de leerlingen en houdt rekening met individuele verschillen. Je zorgt voor een consequente leiding en begeleiding. Je onderhoudt contacten met de ouders.

SBO De Regenboog zoekt een collega die:

betrokken is bij kinderen, ouders en collega’s
denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden
graag samenwerkt, successen en teleurstellingen deelt 
goed feedback kan geven en ontvangen
goed kan communiceren

SBO De Regenboog biedt:
een kleine groep
een professionele en warme werkplek op een school die in ontwikkeling is
een veelzijdig, betrokken en enthousiast team
goede begeleiding 
een school waar het nodige van je gevraagd wordt, maar waar je ook ruimte krijgt

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een benoeming tot en met 31 juli 2023. We zorgen voor goede begeleiding. Als je een starter bent, kun je deelnemen aan het begeleidingstraject voor startende leerkrachten. De beloning is conform de cao PO.

Informatie en solliciteren
Informatie over de school is te vinden op www.sboderegenboog.cnsede.nl  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annelies de Jong, directeur van SBO De Regenboog, telefoon 0318-658770 of 06-50682454. Je motivatiebrief en een actueel C.V. kun je vóór 22 april 2022 richten aan directie.regenboog@cnsede.nl 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work