Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature leerkracht groep 8 (1fte) Koningin BeatrixOns team is bijna compleet maar we zijn nog op zoek naar jou!

Ben jij die enthousiaste leerkracht die op zoek is naar een functie waar je echt van betekenis bent? Beschik jij daarnaast over een gezonde dosis nieuwsgierigheid, veerkracht en hart voor kinderen? Solliciteer dan direct op onze vacature leerkracht groep 8 op CNS-basisschool Koningin Beatrix.

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 3000 leerlingen. CNS Ede heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 325 mensen op de scholen en het stafbureau.

Op CNS-basisschool Koningin Beatrix is het christelijk geloof uitgangspunt voor het denken en handelen. De school geeft kinderen een actieve rol bij het creëren van een Vreedzame School met een veilig en positief klimaat. Ouders zijn actief betrokken bij onze school met ongeveer 230 leerlingen verdeeld over 11 groepen. Ons team bestaat uit 30 enthousiaste collega’s die jou graag verwelkomen.

Per direct zoeken wij een:

Leerkracht groep 8 ( 1 fte)

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die het als zijn/haar doel ziet om de laatste tijd die onze leerlingen op onze school hebben tot een onvergetelijke tijd te maken. Je leert kinderen alle basisvaardigheden en leidt hen op tot de overstap naar het VO, overlegt met verschillende disciplines als er meer nodig is voor de leerlingen om zich te ontwikkelen. Op de Beatrixschool vergaderen wij zo min mogelijk over organisatorische zaken; het leren van de kinderen staat centraal. Wij verwachten van onze leerkrachten dat zij er alles aan doen om de kinderen en hun ouders bij het leerproces te betrekken. Tenslotte weet jij dat geen enkel kind hetzelfde is, maar ben jij ook prima in staat om het onderwijs specifiek op kinderen met verschillende niveaus af te stemmen.

Profiel:
-Jouw hart ligt bij onze leerlingen in de context van de Maandereng in Ede Zuid.
-Je bent flexibel inzetbaar om onze leerlingen te begeleiden in hun ontwikkeling en daagt de kinderen uit het beste uit zichzelf te halen.

-Je beschikt over goede didactische en pedagogische kwaliteiten.
-Je beschikt over kwaliteiten om in te kunnen springen op diverse onderwijsbehoeften en passend onderwijs arrangementen;
-Je een pabo diploma hebt;

-Je op eigentijdse wijze invulling geeft aan de identiteit van de stichting;
-Je een teamspeler bent.

Wij bieden:
Een leerkracht die bij ons in dienst komt, komt werken in een uitdagende functie waar eigen initiatief wordt toegejuicht. Verder bieden wij jou:
-Een werkomgeving in Ede, waar geen dag hetzelfde is;

-Een school die in beweging is;
-Een aanstelling voor 40 uur met een vast dienstverband bij goed functioneren;
-Een lerend schoolteam dat werkt met het format van LeerKRACHT;

-Een team dat met passie dagelijks het beste onderwijs voor onze leerlingen creeert;

-Een prettige en professionele werkomgeving;
-De mogelijkheid voor onderwijsondersteuning;

-De mogelijkheid om expertise op het gebied van speltherapie, kindercoaching en oefentherapie in te zetten voor je leerlingen.

-Diverse opleidings- en begeleidingsmogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

-Mogelijkheid voor coaching;
-Arbeidsvoorwaarden conform CAO- PO;

 

Informatie

Lijkt dit je wat of ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden dan komen we graag met jou in contact. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marit Spoor, directeur van CNS-bassischool koningin Beatrix via telefoon 0318-643802 of 06-11478946

Solliciteren  

We zijn nieuwsgierig naar je CV en je toelichting op je sollicitatie. Deze kun je mailen naar m.spoor@cnsede.nl. We zullen dan telefonisch contact met je opnemen om een gesprek te plannen. 

*) geen acquisitie n.a.v. deze vacature

    

 

 

Media
  • logo-koningin-beatrix-cmyk-def
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work