Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacatures voor leerkracht op De Vlinderboom

 

Wij zijn op zoek naar jou!

 

De Vlinderboom is een gezellige christelijke basisschool met een prachtig eigentijds onderwijsconcept. Met een enthousiast en ambitieus team wordt hier onderwijs gegeven aan ongeveer 200 leerlingen.

Met elkaar zorgen we ervoor dat ieder kind echt gezien wordt. Wij zetten graag net dat stapje extra om onderwijs te bieden waardoor ieder kind maximaal tot ontwikkeling en bloei komt!

Wij zijn trots op ons sterke pedagogisch klimaat. Maar ook op ons thematisch onderwijs waarbij we de vaardigheden die we bij rekenen, taal en lezen leren, toepassen om de wereld te ontdekken.

Voor volgend schooljaar zoeken wij:

Leerkracht groep 3 (fulltime)

Wij hebben volgend jaar twee groepen 3 met elk ca. 18 leerlingen. Voor één van deze groepen zoeken wij nog een juf of meester.

Leerkracht groep 5 (0,4 fte)

Een gezellige groep met ca. 24 leerlingen en een enthousiaste duo-collega.

Ben jij de leerkracht die de kinderen van één van deze groepen een fijn schooljaar wil bezorgen? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten over de Vlinderboom bel dan met Heidi van der Kruijff (directeur) op 06-46066222.

Wil je solliciteren mail dan uiterlijk 5 juli  je motivatiebrief en C.V. naar m.jacobsen@cnsede.nl.

Ons team is bijna compleet maar we zijn nog op zoek naar jou!

Stichting CNS Ede is de overkoepelende organisatie voor dertien basisscholen – waaronder één voor speciaal basisonderwijs – in Ede en Bennekom. In totaal bieden de scholen onderwijs aan ruim 3000 leerlingen. De scholen verschillen in omvang, onderwijsconcept en organisatie.

Media
  • logo-de-vlinderboom-cmyk-def
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work