Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature Intern begeleider (0,4fte)Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 2800 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau.

CNS Basisschool Cavaljé is met een oorsprong in de 19e eeuw de oudste school van Ede, maar in één van de nieuwste schoolgebouwen van Ede. Momenteel zitten er 147 leerlingen op onze school, verdeeld over zes groepen.

De afgelopen jaren hebben wij flink gewerkt aan het inrichten van een goede zorgstructuur en deze staat inmiddels. Als team willen wij alles wat ontwikkeld en ingevoerd is goed borgen en natuurlijk blijven ontwikkelen. Momenteel staat ‘zicht op ontwikkeling’ centraal en zijn wij bezig met het effectief aanpassen van ons onderwijs op basis van de in kaart gebrachte onderwijsbehoeften van onze leerlingen. Met een klein en enthousiast team werken wij dagelijks aan het vormgeven van goed onderwijs voor onze leerlingen.

Wij zoeken een:

Intern begeleider (0,4 fte)

die aansluit bij wat reeds ontwikkeld is en dit verder met ons gaat vormgeven en de successen borgt. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de verwachtingen hoog zijn en de doelen realistisch.

Als intern begeleider op de Cavaljé werk je niet alleen, maar word je ondersteund door de verschillende coördinatoren en specialisten die onze school rijk is. Denk aan een taalcoördinator, een leescoördinator en een gedragsspecialist. Samen met deze gespecialiseerde leerkrachten en de directeur trek je de kar op het gebied van leerlingenondersteuning en schoolontwikkeling.

Jouw focus ligt op het verder ontwerpen, inrichten en uitvoeren van een beredeneerd en goede ondersteuningsstructuur voor onze leerlingen. Je analyseert planmatig en maakt met de leerkrachten afspraken over gerichte interventies op groeps- en/of leerlingniveau. Je coacht hen bij de uitvoering van deze interventies en het toepassen van de principes van Handelingsgericht Werken in de groep. Ook vertegenwoordig je onze school bij externe overleggen met onder andere het Samenwerkingsverband en maak je deel uit van het netwerk van intern begeleiders bij CNS Ede voor scholing en overleg.

Spreekt bovenstaande jouw aan? Solliciteer dan voor de functie van  Intern Begeleider op de Cavaljé! Een uitbreiding naar drie dagen, waaronder één dag lesgevende taken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou? 

Je beschikt over bovengemiddelde leerkrachtvaardigheden. Je bent in staat op basis van lesbezoeken en overleggen met de leerkrachten de leerkrachten te voorzien van feedback waarmee hun leerlingen en zijzelf profiteren van een goede lespraktijk.

-  Je hebt een erkende afgeronde IB opleiding of een Master SEN diploma en bij voorkeur een aantal jaren aantoonbare ervaring in de rol van Intern Begeleider.

 - Je bent een duidelijke visie op de ondersteuningsstructuur in een schoolorganisatie en neemt Handelingsgericht Werken daarin als uitgangspunt.

 - Je hebt een zelfstandige werkhouding, denkt en handelt proactief, bent flexibel en werkt oplossingsgericht.

- Je bent een teamplayer en vindt samenwerking en goed contact met collega’s belangrijk.

- Je hebt een enthousiaste uitstraling en bent gemotiveerd als intern begeleider onderdeel uit te maken van ons team.

- Je bent in contact met collega’s, ouders, leerlingen en externe specialisten sociaal en communicatief vaardig.

- Je hebt een helikopterview en ziet daardoor goed wat de behoeften en mogelijkheden van de school zijn. Hier speel je op in vanuit een analytische, realistische en praktijkgerichte houding.

 - Je bent ervan overtuigd dat de ‘leerkracht ertoe doet’ en geeft daarom de leerkrachten ruimte zichzelf te ontwikkelen. Ook draag je bij aan een verdere professionalisering van het team door ze onder andere up-to-date te houden over ontwikkelingen betreft leerlingenondersteuning.

- Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor je aandeel in de samenwerking. 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De beloning valt binnen de cao PO. In de toekomst kun je in overleg ook ingezet worden op andere scholen binnen de stichting. Een combinatie met lesgevende taken is bespreekbaar.

Informatie

Voor meer informatie over onze school kun je kijken op www.cavalje.cnsede.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariëlle Hendriksen, directeur van CNS De Cavaljé via telefoonnummer 0318-613462 (maandag, donderdag en vrijdag) of directie@cavalje.cnsede.nl

Solliciteren    

De werving vindt in eerste instantie intern plaats en zal daarnaast extern worden uitgezet.

 

Je sollicitatie met motivatie, visie op leerlingenondersteuning, een actueel CV en referenties kun je voor maandag 22 juni richten aan Matthijs Jacobsen, senior HR adviseur via m.jacobsen@cnsede.nl

 

 

 

 

 

 


© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work