Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature directeur in opleiding (24-32 uur per week)

Carrière niveau:
Starter (0-2 jaar)
Provincie:
Gelderland
Vakgebied:
Directie & Management
Uren per week:
24-32 uur

Bedrijfsomschrijving

De Vlinderboom in Ede is een prachtige, groeiende school van deze tijd, gevestigd in een ruim gebouw in de wijk Rietkampen. Op onze school geven wij met een enthousiast en ambitieus team onderwijs aan ongeveer 215 leerlingen. Met elkaar zorgen we dat ieder kind echt gezien wordt. We organiseren ons onderwijs dan ook vanuit het belang van het kind. Wij zetten graag net dat stapje extra om onze leerlingen het onderwijs te bieden waardoor zij maximaal tot ontwikkeling- en bloei komen! Wij zijn trots op de transparante wijze van communiceren met alle betrokkenen, onze laagdrempelige wijze van benaderen en het nemen van verantwoordelijkheid, waardoor we die daardoor ook kunnen geven aan onze leerlingen!

Stichting CNS Ede is de overkoepelende organisatie voor veertien basisscholen – waaronder één voor speciaal basisonderwijs – in Ede en Bennekom. In totaal bieden de scholen onderwijs aan 2.853 leerlingen. De scholen verschillen in omvang, onderwijsconcept en organisatie. Alle directeuren werken actief samen in een team dat een adviesorgaan is voor het CvB. Zij dragen bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het stichtingsbeleid en voelen zich hiervan mede eigenaar. CNS Ede zoekt per 1 september 2020 (of zo mogelijk eerder) een:

Directeur in opleiding  0.6 – 0.8  fte 
'toekomstig directeur met veerkracht’

Functieomschrijving

Onze nieuwe leider is een toekomstig directeur, die onderwijsinhoudelijk zijn/haar sporen heeft verdiend in het basisonderwijs. In het kielzog van de huidige directeur van De Vlinderboom (& de Oranje Nassau school) ga je aan de slag als directeur (in opleiding) op de Vlinderboom. Je leert het vak, wordt het gezicht van de school voor betrokkenen en stuurt belangrijke processen aan onder de bezielende leiding van directeuren vanuit CNS Ede. Zo groei jij, bij gebleken geschiktheid, binnen twee jaar door als integraal, eindverantwoordelijk directeur van De Vlinderboom. Jij, als onze nieuwe leider bent onderwijskundig sterk. Je bent daadkrachtig, pro-actief en kan makkelijk schakelen tussen de praktijk van alledag en een benodigde helicopterview.  

Functie eisen

Onze nieuwe directeur in opleiding heeft:
 • onderwijskundige ervaring, volgt een schoolleidersopleiding of heeft die ambitie;
 • is een coachend leider, die de mens achter de professional ziet;
 • is zichtbaar en communiceert heel helder en transparant richting betrokkenen;
 • speelt in op toekomstige ontwikkelingen en heeft een vernieuwende visie;
 • sluit aan bij de christelijke identiteit van onze scholen.  

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • een betrokken, hardwerkend én gezellig team;
 • de mogelijkheid je in een traject te ontwikkelen tot eindverantwoordelijk schoolleider;
 • betrokken ouders die zich graag inzetten voor de scholen;
 • een hecht samenwerkend directieteam met professionele ondersteuning vanuit het stafbureau;
 • In eerste instantie 0,6 fte aan directietaken met daarnaast 0,2 fte onderwijstaken. Op termijn zal de directiefunctie bestaan uit 0,8 fte.
 • salariëring volgens cao po. 
 • Contact informatie

  Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Heb je naar aanleiding van deze oproep interesse of heb je vragen, bel dan vrijblijvend met Lianne Zijlstra (adviseur werving) op 06-23800671. Reageren is mogelijk t/m 21 juni 2020, we ontvangen je sollicitatie graag via onderstaande button. De eerste gesprekken zijn gepland in week 26, de gesprekken met de selectiecommissie en de benoemingadviescommissie vinden plaats in week 27. 
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work