Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature fulltime leerkracht groep 6/7 Cavaljé

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 2850 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 300 mensen op de scholen en het stafbureau.

 

CNS-basisschool Cavaljé is dé centrumschool van Ede. Met een oorsprong in de 19e eeuw is de Cavaljé de oudste school van Ede, maar gehuisvest in een splinternieuw schoolgebouw. Kenmerkend voor onze school is dat iedere leerling gezien wordt. Dit komt omdat onze school overzichtelijk is en wij werken met een klein en gemotiveerd team. Onze focus ligt op het geven van goed onderwijs, maar er is binnen ons onderwijs ook veel ruimte voor creativiteit. Wij werken hierin actief samen met Cultura. In de klassen zie je een gestructureerde manier van lesgeven met daarbinnen aandacht voor coöperatieve en activerende werkvormen.

 

Lijkt het je leuk ons in de praktijk aan het werk te zien en te komen sfeer proeven? Kom dan gerust eens langs. We hopen natuurlijk dat je niet meer weg wilt en we in jou onze nieuwe collega hebben gevonden.

 

In verband met het vertrek van één van onze collega’s zijn wij namelijk per januari 2020 op zoek naar een: 

 

Enthousiaste, vakbekwame leerkracht voor groep 6-7 (1,0 fte)

 

Werkzaamheden 

Vijf dagen in de week sta jij voor groep 6-7. Je zet je pedagogische en didactische vaardigheden in om de leerlingen optimaal tot leren te laten komen. Je geeft goede lessen die passen bij het belevingsniveau en ontwikkelniveau van de leerlingen. De methodes gebruik je hierbij als leidraad.

Naast goed contact met leerlingen, onderhoud jij ook goede contacten met ouders. Je informeert hen duidelijk en transparant over de ontwikkeling van hun kind, onze leerling. Daarnaast vervul je een actieve rol binnen ons team. Dit doe je onder andere door jouw kennis en vaardigheden met collega’s te delen en je in te zetten voor schoolontwikkeling.

 

Profiel 

·                     Je bent in het bezit van een PABO diploma en hebt bij voorkeur ervaring in het lesgeven in

combinatiegroepen.

·                     Je bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig. 

·                     Je weet een veilig pedagogisch leerklimaat te creëren in je groep zodat de leerlingen

optimaal tot leren komen.

·                     Je realiseert effectief klassenmanagement in je groep doordat je structuur biedt en ritmes en

routines hanteert.

·                     Binnen het werken in ons team heb je een zelfstandige werkhouding. Je denkt en handelt

proactief en werkt oplossingsgericht. 

·                     Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor je

aandeel in de samenwerking 

·                     Je bent sociaal en communicatief vaardig in contact met leerlingen, collega’ en ouders.  

 

 

Arbeidsvoorwaarden 

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. De beloning is conform de cao PO. Je krijgt een tijdelijk dienstverband – met uitzicht op een vast dienstverband – tot in ieder geval 1 augustus 2020. 

 

Informatie 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariëlle Hendriksen, directeur van CNS-basisschool  Cavaljé via telefoonnummer 0318-613462 (maandag, donderdag en vrijdag) of mailen naar  directie@cavalje.cnsede.nl.  

 

Solliciteren 

Je sollicitatie met motivatie, visie op onderwijs, een actueel CV en referenties kun je voor richten aan Mariëlle Hendriksen via directie@cavalje.cnsede.nl

Media
  • logo-cavalje-cmyk-def
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work