Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

De Vlinderboom zoekt leerkracht voor groep 4

 

De Vlinderboom zoekt een leerkracht voor groep 4 (woensdag, donderdag en vrijdag), ivm zwangerschaps- en bevallingsverlof

 De Vlinderboom is een school van deze tijd. Een moderne school met gedegen onderwijs dat aansluit op de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. We staan voor onderwijs dat méér biedt. We zijn een school waar kinderen zich zowel cognitief als sociaal-emotioneel kunnen ontwikkelen. Waar je uitgedaagd wordt je talenten te benutten en jezelf te leren kennen.

De Vlinderboom staat voor eigentijds onderwijs dat uitgaat van de nieuwsgierigheid en de verwondering van kinderen. Onderwijs dat kinderen laat ontdekken hoe zij het beste leren. Dit op een veilige en vertrouwde plek waar je jezelf kunt zijn.

We zoeken een enthousiaste en betrokken leerkracht die het een uitdaging vindt om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Je werkt graag met kinderen en wilt werken in een school met een duidelijke visie op onderwijs. Je bent in staat om handelingsgericht te werken en hebt aandacht voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Samenwerking met collega's is voor jou belangrijk. Je hebt een positieve houding, bent flexibel en bereid om te blijven leren. Je werkt vanuit gezamenlijkheid. Je draagt de christelijke identiteit van de school actief uit.

Informatie en solliciteren

Informatie over de school is te vinden op www.devlinderboom.cnsede.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leo Trommel, directeur van CNS-basisschool De Vlinderboom, telefoon 0318-624827 of info@devlinderboom.cnsede.nl. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je sturen naar sollicitatie@cnsede.nl. Geef in het onderwerp aan op welke vacature je solliciteert.

 

Media
  • logo-de-vlinderboom-cmyk-def
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work