Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Oranje Nassau zoekt leerkracht instroomgroep (1fte)Oranje Nassau zoekt een leerkracht voor de instroomgroep (1 fte)

 CNS-basisschool Oranje Nassau is modern. Alles is gericht op het bieden van kansen om veel te leren. Het is een plek waar de kinderen en hun ouders zich thuis voelen, een school waar je elke dag met plezier naar toe gaat. De Oranje Nassau investeert in ontwikkeling van het onderwijs. In de afgelopen jaren is het aanbod van de school verrijkt met Positiv Behaviour Support, thematisch werken en de inzet van ICT.

De school wordt in 2020 verplaatst naar een unieke locatie van industrieel erfgoed in de nieuwe wijk ENKA in Ede. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking met kinder- en buitenschoolse opvang. Een deel van de school is alvast gevestigd in deze wijk. In deze tijdelijke locatie groeit het aantal leerlingen snel.

Werkzaamheden

Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen.

Profiel

We zoeken voor onze instroomgroep met ingang van 1-3-2020 een enthousiaste en betrokken leerkracht die het een uitdaging vindt om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Je werkt graag met kinderen en wilt werken in een school met een duidelijke visie op onderwijs. Je bent in staat om handelingsgericht te werken en hebt aandacht voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Samenwerking met collega's is voor jou belangrijk. Je hebt een positieve houding, bent flexibel en bereid om te blijven leren. Je werkt vanuit gezamenlijkheid. Je draagt de christelijke identiteit van de school actief uit.

Informatie en solliciteren

Informatie over de school is te vinden op www.oranjenassau.cnsede.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leo Trommel, directeur van CNS-basisschool Oranje Nassau, telefoon 0318-645664 of info@oranjenassau.cnsede.nl. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je sturen naar sollicitatie@cnsede.nl. Geef in het onderwerp aan op welke vacature je solliciteert.

Media
  • logo-oranje-nassau-cmyk-def
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work