Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Enthousiaste, flexibele leerkracht voor diverse groepen (0,3 wtf: drie ochtenden)

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau

CNS-basisschool Cavaljé is met een oorsprong in de 19e eeuw de oudste school van Ede, maar gehuisvest in één van de nieuwste schoolgebouwen van Ede. Wij zijn een christelijke school en koppelen onze normen en waarden aan deze christelijke identiteit. We werken met een klein en gemotiveerd team aan goed onderwijs in onze zes groepen. Onze focus ligt komende periode op het borgen van alle kennis en vaardigheden die wij in huis hebben over Handelingsgericht Werken en Opbrengstgericht Werken.

Om de werkdruk van het team te verlichten heeft het team ervoor gekozen hun werkdrukmiddelen in te zetten voor een leerkracht. Wij zijn daarom op zoek naar een: 
 

Enthousiaste, flexibele leerkracht voor diverse groepen (0,3 wtf: drie ochtenden)  

 
Werkzaamheden
Je neemt drie ochtenden in de week één van onze groepen over zodat de leerkracht buiten de groep aan de slag kan met andere taken. Op deze ochtenden geef je de leerlingen les en zorg je voor een positieve werksfeer in de groep. We geven jou alleen lesgevende taken, dus aansluiten bij een vergadering of het voeren van oudergesprekken is niet nodig.

Profiel
• Je bent in het bezit van een PABO diploma en hebt bij voorkeur ervaring in het lesgeven in combinatiegroepen.
• Je bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig.
• Je hebt geen duidelijke voorkeur voor een bepaalde groep en kan daardoor ingezet worden in de hele basisschool.
• Je weet een veilig pedagogisch leerklimaat te creëren en zorgt voor een effectief
klassenmanagement.
• Je hebt een zelfstandige werkhouding, denkt en handelt proactief en werkt oplossingsgericht.
• Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor je aandeel in de samenwerking
• Je bent sociaal en communicatief vaardig in contact met leerlingen, collega’ en ouders.


Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. De beloning is conform de cao PO. Je krijgt een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2020 voor 0,3 fte.

Informatie
Voor informatie over onze school kun je kijken op www.cavalje.cnsede.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariëlle Hendriksen, directeur van CNS-basisschool Cavaljé via telefoonnummer 0318-613462 (maandag, donderdag en vrijdag) of mailen naar  directie@cavalje.cnsede.nl.

Solliciteren
Je sollicitatie met motivatie, visie op onderwijs, een actueel CV en referenties kun je voor richten aan Mariëlle Hendriksen via  directie@cavalje.cnsede.nl

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work