Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

De Prins Floris zoekt een leerkracht voor groep 7 (0,6 fte)

 

De Prins Floris zoekt een leerkracht voor groep 7 (0,6 fte, maandag t/m woensdag)

CNS-basisschool Prins Floris is een school met veel aandacht voor samen leven, leren en werken. De school heeft 219 leerlingen verdeeld zijn over 8 homogene groepen. We dagen leerlingen uit te leren omgaan met verschillen en deze te respecteren. Samen zorgen we er in een veilige sfeer voor om alle talenten met veel passie verder te ontwikkelen.

De school wil een lerende organisatie zijn. Dat betekent dat we vanuit onze visie op kinderen en onderwijs voortdurend aan het leren zijn van en met elkaar. Wij willen kinderen kennis en vaardigheden meegeven om goed toegerust te zijn voor hun plaats in de maatschappij. Daarbij is een veilig klimaat belangrijk. Positieve wederzijdse afhankelijkheid vormt de basis voor een stevige relatie waar iedereen er mag zijn in al zijn verschillen. Ieder kind is uniek en heeft eigen zorgbehoeften. Door observaties, het toetsen en analyseren van resultaten spelen we in op persoonlijke onderwijsbehoeften. Een goed contact met ouders vinden wij erg belangrijk.

Wij zoeken een collega met bij voorkeur ervaring in de midden- en bovenbouw die werkt vanuit de christelijke identiteit. Je deelt met je duo collega de verantwoordelijkheden voor de groep waaraan jullie lesgeven. Je werkt vanuit de principes van de basisontwikkeling en volgt de kinderen met ons observatie instrument KIJK. Je maakt groepsplannen en stemt je werkzaamheden goed af met je duo-collega en je collega's van de bouw. Je werkt volgens de afspraken en communiceert vaardig en professioneel op een positieve en open wijze richting kinderen, ouders, collega's en directie. Je bent bereid om aan te pakken en om je extra in te zetten.

Informatie en solliciteren

Informatie over de school is te vinden op www.prinsfloris.cnsede.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Alette Burghout, directeur van Prins Floris, telefoon 0318-621450 of info@prinsfloris.cnsede.nl. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je sturen naar sollicitatie@cnsede.nl. Geef in het onderwerp aan op welke vacature je solliciteert.

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work