Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Koningin Beatrix zoekt leerkracht voor meerdere groepen

Koningin Beatrix zoekt leerkrachten voor meerdere groepen

CNS-basisschool Koningin Beatrix verdiept zich in ontdekkend en onderzoekend leren en streeft ernaar dat elk kind een sfeer van ruimte én geborgenheid ervaart. Wij werken aan goed onderwijs en een goed leef- en werkklimaat. Er wordt veel aandacht en zorg besteed aan het individuele kind. De ouders zijn betrokken bij de school. De school heeft 300 leerlingen verdeeld over 12 groepen.

We zoeken enthousiaste en betrokken groepsleerkrachten die samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor groepen. Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je in het lesgeven. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

-    Koningin Beatrix, groep 5a (woensdag)                    = combinatie mogelijk

-    Koningin Beatrix, groep 5b/6b (vrijdag)                     = combinatie mogelijk

-    Koningin Beatrix, groep 7a (maandag en dinsdag)   = combinatie mogelijk

 -    Koningin Beatrix, groep 7b (donderdag en vrijdag) ivm ziektevervanging (langdurig)   

-    Koningin Beatrix, groep 8b (maandag en woensdag) ivm ziektevervanging (langdurig)

 

Je hebt ervaring in de midden- en/of bovenbouw en je hebt een duidelijke visie op onderwijs en je voegt je snel in de werkwijze van de school. Je bent in staat om handelingsgericht te werken. Je hebt ook aandacht voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Samenwerking met collega's is voor jou belangrijk. Je hebt een positieve houding, bent flexibel en bereid om te blijven leren. Je werkt vanuit gezamenlijkheid. Je draagt de christelijke identiteit van de school actief uit.

Informatie en solliciteren

Informatie over de school is te vinden op www.beatrix.cnsede.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dirk-Jan van der Veer, directeur van CNS-basisschool Koningin Beatrix, telefoon 0318-643802 of info@beatrix.cnsede.nl. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je sturen naar sollicitatie@cnsede.nl. Geef in het onderwerp aan op welke vacature je solliciteert.

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work