Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature directeur CNS-basisschool Prins Floris

De Prins Florisschool is een uitnodigende, christelijke basisschool in Ede. Bij ons schoolgebouw horen een prachtig, nieuw kunstgrasvoetbalveld en moestuinen! We bieden kwalitatief goed onderwijs aan 210 leerlingen. Met een enthousiast team gaan we voor brede ontwikkeling, binnen een gezond pedagogisch klimaat. Wij stimuleren onze leerlingen; door te werken met coöperatieve werkvormen, natuurlijk leren en doelgericht werken. Ouders zijn zeer betrokken bij de Prins Floris, daar zijn we trots op. Eigentijds, goed onderwijs waarin elk kind wordt gezien, daar gaan we voor!

Stichting CNS Ede is de overkoepelende organisatie voor veertien basisscholen – waaronder één voor speciaal basisonderwijs – in Ede en Bennekom. In totaal bieden de scholen onderwijs aan ongeveer 2.750 leerlingen. De scholen verschillen in omvang, onderwijsaanbod en organisatie. Alle directeuren werken actief samen in een team dat een advies orgaan is voor het College van Bestuur. Zij dragen bij aan de ontwikkeling van het stichtingsbeleid. CNS Ede zoekt per 1 augustus 2019 (of zo mogelijk eerder) een:

Directeur Prins Florisschool (0,8 - 1,0 fte)

‘Krachtige verbinder’

 

Als onze nieuwe directeur werk je met ons aan een professionele cultuur. Je geeft vertrouwen en versterkt de samenwerking. Onder jouw leiding leren we met én van elkaar en maken we, in een plezierige werksfeer, ons onderwijs nog beter. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt en borgt in gang gezette ontwikkelingen. Als directeur sta je tussen de kinderen en ben je benaderbaar voor alle betrokkenen. Je hebt een hart voor christelijk basisonderwijs en geeft daar met overtuiging invulling aan.

 

Onze nieuwe directeur:

§  innoveert, motiveert, relativeert wanneer nodig;

§  heeft gevoel voor humor;

§  geeft én ontvangt van nature makkelijk feedback;

§  is graag zichtbaar in de school en toegankelijk voor alle betrokkenen;

§  heeft hoge ambities en geeft vanuit visie krachtig leiding;

§  vervult een actieve rol in het directeurenteam (DT).

 

Wij bieden:

§  een betrokken en prettig team, dat wil leren;

§  een mooi, ruim schoolgebouw met moderne middelen én veel buitenruimte;

§  betrokken ouders die graag meedenken en meewerken;

§  een hecht samenwerkend DT met professionele ondersteuning vanuit het stafbureau;

§  salariëring volgens cao po.

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Deze procedure wordt begeleid door Het Onderwijsbureau BV. Heb je naar aanleiding van deze oproep interesse of heb je vragen, bel dan vrijblijvend met Marjolein Kouwen (adviseur werving) op 06-13741197. Reageren is mogelijk t/m 11 februari 2019, we ontvangen je sollicitatie graag via deze link. De eerste gesprekken zijn gepland in week acht, vervolggesprekken in week tien.

Media
  • sjabloon vacature
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work