Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

leerkracht groep 6, Oranje Nassau

CNS-basisschool Oranje Nassau is modern. Alles is gericht op het bieden van kansen om veel te leren. Het is een plek waar de kinderen en hun ouders zich thuis voelen, een school waar je elke dag met plezier naar toe gaat. De Oranje Nassau investeert in ontwikkeling van het onderwijs. In de afgelopen jaren is het aanbod van de school verrijkt met Positiv Behaviour Support, thematisch werken en de inzet van ICT.

De school wordt in 2019 verplaatst naar een unieke locatie van industrieel erfgoed in de nieuwe wijk ENKA in Ede. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking met kinder- en buitenschoolse opvang. Een deel van de school is alvast gevestigd in deze wijk.

Vanwege studieverlof (Lerarenbeurs) zoekt de school z.s.m. een:

Leerkracht groep 6 (0,2 fte op woensdag)

 

Werkzaamheden

Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen.

Profiel

We zoeken een enthousiaste en betrokken leerkracht die het een uitdaging vindt om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Je wilt werken in een school met een duidelijke visie op onderwijs. Je bent in staat om handelingsgericht te werken en hebt aandacht voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Samenwerking met collega’s is voor jou belangrijk. Je hebt een positieve houding, bent flexibel en bereid om te blijven leren. Je werkt vanuit gezamenlijkheid. Je draagt de christelijke identiteit van de school actief uit.

Wij bieden

Deze vacature biedt je de kans om onderdeel te worden van een schoolteam dat bouwt aan goed onderwijs vanuit betrokkenheid, plezier en professionaliteit. Je krijgt een afwisselende functie als Leraar 10 in een enthousiast en betrokken team. De beloning is conform de cao PO. Je krijgt een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2019 voor 0,2 fte.

Speciaal voor startende leraren biedt CNS Ede een begeleidingstraject waarin je je kunt ontwikkelen naar het niveau van basisbekwaam.

Informatie

Voor meer informatie over de school kun je kijken op www.oranjenassau.cnsede.nl.  en/of contact opnemen met Leo Trommel, directeur van basisschool ONS, via telefoon 0318-645664 of 06-24382846.

Solliciteren     
Je sollicitatiebrief met je motivatie en je visie op onderwijs, een actueel CV en referenties, kun je richten aan Leo Trommel via sollicitatie@nsede.nl

 

Basisschool Oranje Nassau is onderdeel van Stichting CNS Ede.  Wij zijn een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die voortreffelijk onderwijs verzorgt aan 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau. Kijk voor meer informatie op www.cnsede.nl.

Media
  • sjabloon vacature
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work