Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature groep 1 en 2 Cavaljé

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau.

CNS-basisschool Cavaljé is met een oorsprong in de 19e eeuw de oudste school van Ede, maar gehuisvest in één van de nieuwste schoolgebouwen van Ede. Wij zijn een christelijke school en koppelen onze normen en waarden aan deze christelijke identiteit. Momenteel zijn er 135 leerlingen verdeeld over vijf groepen. We werken met een klein en gemotiveerd team. Onze focus ligt op het borgen en verrijken van de leerkrachtvaardigheden door het geven van een goede instructie, Handelingsgericht Werken, communicatie met ouders en eigenaarschap.

Vanwege groei zoekt de school per 1 januari 2019 een:

Leraar voor groep 1/2 (0,5 fte maandag, dinsdag en om de week op woensdag)

Werkzaamheden

Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen.

 

Profiel

·         Je bent in het bezit van een PABO diploma en hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in het werken in een kleutergroep.

·         Je bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig.

·         Je hebt een passie voor de doelgroep.

·         Je weet een veilig pedagogisch leerklimaat te creëren en zorgt voor een effectief klassenmanagement.

·         Je hebt een zelfstandige werkhouding, denkt en handelt proactief en werkt oplossingsgericht.

·         Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen en neemt verantwoordelijkheid voor je aandeel in de samenwerking

·         Je bent sociaal en communicatief vaardig in contact met leerlingen, collega’ en ouders.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Deze vacature biedt je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een afwisselende functie als Leraar 10 in een enthousiast en betrokken team. De beloning is conform de cao PO. Je krijgt een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2019 voor 0,5 fte.

Speciaal voor startende leraren biedt CNS Ede een begeleidingstraject waarin je je kunt ontwikkelen naar het niveau van basisbekwaam.

 

Informatie

Voor informatie over onze school kun je kijken op www.cavalje.cnsede.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariëlle Hendriksen, directeur van CNS-basisschool  Cavaljé via telefoonnummer 0318-613462 (maandag, donderdag en vrijdag) of directie@cavalje.cnsede.nl.

Solliciteren     

Je sollicitatie met motivatie, visie op onderwijs, een actueel CV en referenties kun je voor 10 december 2018 richten aan Mariëlle Hendriksen via sollicitatie@cnsede.nl.  

 

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work