Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature leerkracht Plusklas (0,15 fte)


De Plusklas is bedoeld voor kinderen van alle CNS-basisscholen in Ede die extra uitdaging nodig hebben. Vanuit verschillende invalshoeken worden ze gestimuleerd om te ontdekken hoe dingen met elkaar samenhangen en welke creatieve oplossingen mogelijk zijn voor vraagstukken. Dat kan door filosoferen, aan de hand van kunst, een spel of speciale thema’s. De kinderen werken aan persoonlijke doelen die soms op het cognitieve maar meestal op het sociaal emotionele vlak liggen.

CNS Ede zoekt een:

Leraar Plusklas (0,15 wtf op maandag)

 

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de wekelijkse begeleiding van ongeveer 15 kinderen van de Plusklas in een rol als coach/begeleider. Je bereidt het aanbod en de aanpak voor en stemt af met je collega van de Plusklas, de intern begeleiders en ouders. Je verzorgt kennismakings-, informatie- en presentatiebijeenkomsten.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken leraar met affiniteit met (hoog)begaafdheid en (hoog)begaafde kinderen. Als coach/begeleider herken je hun leer- en denkstrategieën en de didactische en pedagogische behoeften die passen bij hun leer- en persoonlijkheidseigenschappen. Samen met je duo-collega creëer je op creatieve wijze nieuwe lesinhoud. Met het aanreiken en structureren van informatie stimuleer je kinderen om er iets mee te doen. Je accepteert dat zij slimmer kunnen zijn dan jij. In het projectmatig werken houd jij het overzicht.

Je bent communicatief zeer vaardig en hebt een actieve luisterhouding, zowel naar kinderen, leerkrachten, directie als ouders. Je hebt een bij deze doelgroep passende opleiding gevolgd of bent bereid deze te volgen. 

Wij bieden

Een boeiende rol als leraar in een bijzondere context. Je krijgt hiervoor een tijdelijke uitbreiding of een wijziging in inzet voor 0,15 fte met ingang van 1 januari 2019. Je werkdag in dit schooljaar is de maandag.Bij een positieve evaluatie volgt een definitieve uitbreiding of inzet.

Informatie

De Plusklas is gevestigd in CNS-basisschool De Wingerd in Bennekom. Voor meer informatie kun je contact opnemen met René Cornelisse (directeur van CNS-basisschool Wilhelmina) via 0318-414243.

Solliciteren     

De werving voor de Plusklas vindt intern onder leerkrachten van CNS Ede plaats. Je sollicitatiebrief met je motivatie, een actueel CV en referenties kun je richten aan René Cornelisse via sollicitatie@cnsede.nl.

 

 

De Plusklas is onderdeel van Stichting CNS Ede.  Wij zijn een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die voortreffelijk onderwijs verzorgt aan 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau. Kijk voor meer informatie op www.cnsede.nl.

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work