Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature leerkracht groep 3 en 4 (0,55 fte) Het Startpunt

Stichting CNS Ede is een protestants christelijke onderwijsorganisatie die eigentijds goed onderwijs verzorgt aan ongeveer 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 285 mensen op de scholen en het stafbureau.

CNS-basisschool Het Startpunt is een moderne school in het centrum van Ede. Het team werkt met passie vanuit een gemeenschappelijke visie op onderwijs, pedagogisch klimaat en professionele cultuur. We creëren een omgeving waarin iedereen zijn talenten en kwaliteiten kan laten bloeien. De Bijbel is uitgangspunt is voor ons denken en handelen. Met respect voor andere manieren van geloven geven wij gestalte aan de christelijke identiteit. De school heeft 135 leerlingen en werkt met een continurooster.

Wij zoeken vanaf 1 januari (of zo spoedig mogelijk daarna) een

Enthousiaste leraar voor groep 3/4 (0,55 fte ma, di en woensdag)
 
Werkzaamheden
Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen.

Profiel
Je wilt werken in een school met een duidelijke visie op onderwijs. Je vindt het een uitdaging om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Je werkt handelingsgericht en hebt aandacht voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Samenwerking met collega's is voor jou belangrijk. Je hebt een positieve houding, bent flexibel en bereid om te blijven leren. Je draagt de christelijke identiteit van de school actief uit.

Wij bieden
Deze vacature biedt je de kans om onderdeel te worden van ons schoolteam dat bouwt aan goed onderwijs en zich in de komende periode verder wil ontwikkelen in het vergroten van eigenaarschap van kinderen . Je krijgt een afwisselende functie als Leraar 10 in een enthousiast en betrokken team. De beloning is conform de cao PO. Je krijgt een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2019 voor 0,55 fte. Speciaal voor startende leraren biedt CNS Ede een begeleidingstraject waarin je je kunt ontwikkelen naar het niveau van basisbekwaam.

Informatie
Voor meer informatie over de school kun je kijken op
www.hetstartpunt.cnsede.nl  of contact opnemen met Johan Boelema, interim-directeur van CNS-basisschool Het Startpunt via telefoon 0318-618592 of 06-12544210.

Solliciteren    
Je sollicitatiebrief met je motivatie en je visie op onderwijs, een actueel CV en referenties, kun je zo spoedig mogelijk (uiterlijk 10 december) richten aan Johan Boelema via
directie@hetstartpunt.cnsede.nl 

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work