Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

Vacature leerkracht groep 1 en 2 en groep 5, Koningin Beatrix

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die goed onderwijs verzorgt aan 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen in Ede en Bennekom en een school voor speciaal basisonderwijs in Ede. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau. Kijk voor meer informatie op www.cnsede.nl.   

  “Motiverend onderwijs met aandacht voor elkaar”
Op CNS-basisschool Koningin Beatrixschool is het christelijk geloof uitgangspunt voor het denken en handelen. De school verdiept zich in ontdekkend en onderzoekend leren en streeft ernaar dat elk kind een sfeer van ruimte én geborgenheid ervaart. Wij werken aan een goed onderwijs, leef- en werkklimaat en besteden veel aandacht en zorg aan het individuele kind. De ouders zijn betrokken bij de school. De school heeft ruim 366 leerlingen verdeeld over twee locaties, 15 groepen en een team van 33 medewerkers.

CNS-basisschool Koningin Beatrix zoekt een:

1.   leraar voor groep 5b (0,4636 fte ma en dinsdag)

Het betreft ziektevervanging vanaf 7 januari 2019.

 

2.   leraar voor groep 1/2b  (0,3793 fte do en vrijdag)

Voor de periode van 1 januari 2019 tot en met 31 juli 2019 vanwege vertrek

Werkzaamheden

Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen.

Profiel

Je wilt werken in een school met een duidelijke visie op onderwijs. Je herkent je in onze kernwaarden en wilt van daaruit werken. Je vindt het een uitdaging om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Je werkt handelingsgericht en hebt aandacht voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Samenwerking met collega’s is voor jou belangrijk. Je hebt een positieve houding, bent flexibel en bereid om te blijven leren. Je draagt de christelijke identiteit van de school actief uit.

Wij bieden

Deze vacature biedt je de kans om onderdeel te worden van een schoolteam dat bouwt aan goed onderwijs vanuit betrokkenheid, plezier en professionaliteit. Je krijgt een afwisselende functie als Leraar 10 in een enthousiast en betrokken team. De beloning is conform de cao PO in schaal L10.

Wil je gegarandeerd werken tot 31 juli 2019 dan is een combinatie met werken in onze vervangingspool ook mogelijk. Je hebt dan een vaste omvang en salaris tot de zomervakantie.

Speciaal voor startende leraren biedt CNS Ede een begeleidingstraject waarin je je kunt ontwikkelen naar het niveau van basisbekwaam.

Informatie

Voor meer informatie over de school kun je kijken op www.beatrix.cnsede.nl en/of contact opnemen met Dirk-Jan van der Veer, directeur van basisschool Koningin Beatrix, via telefoon 0318 – 643802 of 06 43257744.

Solliciteren     
Je sollicitatiebrief met je motivatie en een actueel CV graag zo spoedig mogelijk richten aan sollicitatie@cnsede.nl. We nemen direct contact met je op.

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work