Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature leerkracht groep 1 en 2 De Vuursteen

CNS-basisschool De Vuursteen is een moderne school in Kernhem (Ede) op een archeologische vindplaats uit de steentijd. Het team werkt met passie vanuit een gemeenschappelijke visie op onderwijs, pedagogisch klimaat en professionele cultuur. We creëren een omgeving waarin iedereen zijn talenten en kwaliteiten kan laten bloeien. In ons pedagogisch klimaat voelen leerlingen zich veilig. Hoge opbrengsten zijn onderdeel van onze missie, omdat we ervan overtuigd zijn dat we daarmee leerlingen optimale kansen bieden. De Bijbel is uitgangspunt is voor ons denken en handelen en met respect voor andere manieren van geloven geven wij gestalte aan de christelijke identiteit. De school heeft 256 leerlingen en werkt met het vijf-gelijke dagen model.

Vanwege groei zoekt de school per 1 januari 2019 een:

Enthousiaste leraar voor groep 1-2

(0,4 fte op donderdag en vrijdag)

 

Werkzaamheden

Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen.

Profiel

Je wilt werken in een school met een duidelijke visie op onderwijs. Je herkent je onze kernwaarden en wilt van daaruit werken. Je vindt het een uitdaging om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Je werkt handelingsgericht en hebt aandacht voor de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Samenwerking met collega’s is voor jou belangrijk. Je hebt een positieve houding, bent flexibel en bereid om te blijven leren. Je draagt de christelijke identiteit van de school actief uit.

Wij bieden

Deze vacature biedt je de kans om onderdeel te worden van een schoolteam dat bouwt aan goed onderwijs vanuit betrokkenheid, plezier en professionaliteit. Je krijgt een afwisselende functie als Leraar 10 in een enthousiast en betrokken team. De beloning is conform de cao PO. Je krijgt een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2019 voor 0,4 fte.

Speciaal voor startende leraren biedt CNS Ede een begeleidingstraject waarin je je kunt ontwikkelen naar het niveau van basisbekwaam.

Informatie

Voor meer informatie over de school kun je kijken op www.devuursteen.cnsede.nl.  of contact opnemen met Dolf Mansens, directeur van CNS-basisschool De Vuursteen via telefoon 0318-653759 of 06-46140820.

Solliciteren     
Je sollicitatiebrief met je motivatie en je visie op onderwijs, een actueel CV en referenties, kun je (graag voor 19 november) richten aan Dolf Mansens via sollicitatie@nsede.nl.

 

Een proefles maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

 

Basisschool De Vuursteen is onderdeel van Stichting CNS Ede.  Wij zijn een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die voortreffelijk onderwijs verzorgt aan 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau. Kijk voor meer informatie op www.cnsede.nl.

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work