Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature voor enthousiaste leerkrachten voor de vervangingspool

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie die goed onderwijs verzorgt aan 2750 leerlingen. CNS heeft 13 reguliere basisscholen in Ede en Bennekom en een school voor speciaal basisonderwijs in Ede. Er werken ruim 275 mensen op de scholen en het stafbureau.

Kijk voor meer informatie op www.cnsede.nl. Wij zoeken:

 

Enthousiaste leerkrachten voor de Vervangingspool (minimaal 2 dagen per week)

Als leerkracht met een (bijna) afgeronde Pabo-opleiding heb je ambitie om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je kiest uit overtuiging voor Protestants-Christelijk onderwijs en voelt je persoonlijk verbonden met christelijke normen en waarden. Je hebt ervaring met gedifferentieerd lesgeven, bent consequent en biedt structuur in een groep. Samen met collega’s werk je aan de kwaliteit van ons onderwijs. We zoeken:

·         flexibele leerkrachten

·         die tenminste 0,4 fte (= 2 vaste dagen) per week inzetbaar voor de stichting en (soms) scholen van andere besturen met wie we samenwerken in het Regionaal Transfer Centrum

·         je geeft zelf aan welke dagen per week je structureel beschikbaar bent

·         je krijgt een dienstverband voor 2 of 3 dagen per week voor de rest van het schooljaar en bent verzekerd van werk en hebt een structureel inkomen

·         kijk op https://www.cnsede.nl/.

 

Profiel

Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden.

 

Wij bieden

Je krijgt een tijdelijke benoeming tot ze zomervakantie. We onderzoeken direct de mogelijkheden om na de zomervakantie een jaar verlenging te bieden binnen de stichting. Onze scholen zijn professionele werkplekken met betrokken teams. We zorgen voor goede begeleiding. Als je een starter bent, kun je deelnemen aan ons begeleidingstraject voor startende leraren. De beloning is conform de cao PO als leraar L10.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met stafmedewerker P&O, Brenda Smit (na 1 mei 2019 Matthijs Jacobsen) telefoon 0318-619136. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je richten aan sollicitatie@cnsede.nl.  Als we mogelijkheden zien, nemen we direct contact op voor een oriënterend gesprek. Het geven van een proefles is onderdeel van de selectieprocedure.

 

 

Het geven van een proefles is onderdeel van de selectieprocedure.

 

Media
  • sjabloon vacature
© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work