Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature leerkracht groep 7 De Brugge

 
CNS-basisschool De Brugge hanteert een unieke aanpak om een veilig en prettig pedagogisch klimaat te bieden voor alle leerlingen. Het enthousiaste team (30 medewerkers) biedt kinderen goed onderwijs in een positieve sfeer. Ouders zijn betrokken bij de school met 315 leerlingen verdeeld over 12 groepen. Het team werkt met professionele leergemeenschappen, is sterk in samenwerking en het geven van en vragen om feedback aan elkaar.

CNS-basisschool De Brugge zoekt een:


Leerkracht groep 7 (0,6159 fte op woensdag, donderdag en vrijdag)

 

Werkzaamheden

Samen met je duo ben je verantwoordelijk voor de groep. Je bereidt het aanbod en de aanpak van de lessen voor. Daarbij differentieer je in het lesgeven. Je handelt naar de onderwijsbehoeften en sociale ontwikkeling van de kinderen en maakt groepsplannen.

 

Profiel

Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding en ervaring in het lesgeven in de bovenbouw. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je kiest uit persoonlijke overtuiging voor Protestants-Christelijk onderwijs en voelt je persoonlijk verbonden met de brede christelijke normen en waarden.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een benoeming voor het hele schooljaar. We zorgen voor goede begeleiding. De beloning is conform de cao PO als leraar LA.

 

Informatie en solliciteren

Informatie over de school is te vinden op www.debrugge-ede.nl. . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hanneke Bink, directeur van CNS-basisschool De Brugge, telefoon 0318-643684 of 06-27417378. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je voor 24/09/2018 richten aan de Stafmedewerker P&O sollicitatie@cnsede.nl

 

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work