Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Nieuws

vacature leerkrachten voor vervangingspool (2,3 of 4 dagen per week)

 

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie voor eigentijds goed primair onderwijs. Op de 13 basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs zitten ongeveer 2750 leerlingen, er werken ongeveer 275 mensen op de scholen en het stafbureau. Onze scholen staan in Ede en Bennekom.

Wij zijn bijzonder veelzijdig. Wij willen het beste voor leerlingen en werken opbrengstgericht. We dagen kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Elke school en elk team geeft eigen kleur aan de invulling van het onderwijs. Ook leerkrachten dagen wij uit om het beste uit zichzelf te halen; dat hoort bij vakmensen. Wij bieden hiervoor goede begeleiding.

 

Wij zoeken:

 

Leraren voor vervanging (2, 3 of 4 vaste dagen per week)

 

In de vervangingspool werk je op vaste dagen. Voor korte, maar ook langdurige vervangingen op al onze scholen. Je komt in dienst bij Stichting CNS Ede die samenwerkt met andere besturen. Als er bij onze stichting geen vervangingswerk is, ‘’lenen’’ we je uit aan een ander bestuur. Daarmee ben je verzekerd van werk op jouw vaste dagen en heb je dus een vast inkomen. Je wordt ingezet in groep 1 tot en met 8, waarbij (indien mogelijk) rekening wordt gehouden met je voorkeur voor een bouw.

Als leerkracht ben je verantwoordelijk voor een groep. Je verzorgt het aanbod en de aanpak van de lessen en bereidt deze voor. Je stemt de inhoud af op de leerlingen en houdt rekening met individuele verschillen. Je zorgt voor een consequente leiding en begeleiding. Je onderhoudt contacten met de ouders als er sprake is van een langdurige vervanging.

Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding en ambitie om je verder te ontwikkelen met een masteropleiding. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je kiest uit persoonlijke overtuiging voor Protestants-Christelijk onderwijs en voelt je persoonlijk verbonden met de brede christelijke normen en waarden. Je hebt ervaring met gedifferentieerd lesgeven, bent consequent en biedt structuur. Je kunt goed samenwerken.

We bieden begeleiding aan starters en herintreders. De beloning is conform de cao PO als leraar LA.

 

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margot Hinderink, Stafmedewerker P&O, telefoon 0318-619136. Je motivatiebrief en een actueel CV kun je richten aan sollicitatie@cnsede.nl.  Als we mogelijkheden zien, nemen we direct contact op voor een oriënterend gesprek.

Het geven van een proefles is altijd onderdeel van de selectieprocedure.

Wil je in je motivatiebrief duidelijk aangeven:

1.     Hoeveel dagen je wilt werken?

2.     Wanneer je beschikbaar bent (direct na de zomervakantie of later dit najaar)?

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work