Nieuws

Vacature groep 6/7 Juliana

Stichting CNS Ede is een Protestants Christelijke onderwijsorganisatie voor eigentijds goed primair onderwijs. Op de 13 basisscholen en een school voor speciaal basisonderwijs zitten ongeveer 2750 leerlingen, er werken ongeveer 275 mensen op de scholen en het stafbureau.CNS-basisschool Juliana in Bennekom heeft 127 leerlingen verdeeld over vijf groepen. De school biedt boeiend en betekenisvol onderwijs, waarbij we thematisch werken. Er is daarbij aandacht voor samenwerkend leren, ook buiten de groep. We richten ons op het vergroten van de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de leerlingen. Daarbij bieden we structuur en regelmaat en benaderen we elkaar positief.

 

In verband met vertrek zoekt de school per 1 april 2018 een:

Enthousiaste leerkracht voor groep 6-7 (0,8fte)

 

Je bent verantwoordelijk voor de groep. Je verzorgt het aanbod en de aanpak van de lessen en bereidt deze voor. Je stemt de inhoud af op de leerlingen en houdt rekening met individuele verschillen. Je zorgt voor een consequente leiding en begeleiding. Je onderhoudt contacten met de ouders. Je verricht diverse klasse- en schoolbrede taken.

 

Profiel

Je hebt bij voorkeur ervaring met een combinatiegroep. Je denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden. Je bent betrokken is bij ouders en collega’s en werkt samen aan de visie op onderwijs en (schoolbrede) thema’s. Je communiceert goed. Je hebt bij voorkeur ervaring met ICT.

Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding en ambitie om je verder te ontwikkelen met een masteropleiding. Je bent vakbekwaam of hebt potentie om dat niveau te bereiken. Je kiest uit persoonlijke overtuiging voor Protestants-Christelijk onderwijs. Je hebt ervaring met gedifferentieerd lesgeven, bent consequent en biedt structuur. Je kunt goed samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een benoeming van 1 april tot en met 31 juli 2018 voor vier dagen per week. We onderzoeken direct de mogelijkheden om na de zomervakantie een jaar verlenging te kunnen bieden binnen de stichting. De Julianaschool is een professionele en warme werkplek met een betrokken team. We zorgen voor goede begeleiding. Als je een starter bent, kun je deelnemen aan ons begeleidingstraject voor startende leerkrachten.

De beloning is conform de cao PO als leraar LA.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christiaan de Jong, directeur van CNS-basisschool Juliana, telefoon 0318-415346 of 06-16235204. Je sollicitatiebrief met je motivatie, ambities en een actueel CV kun je vóór vrijdag 8 maart  2018 richten aan directie@juliana.cnsede.nl.

Het geven van een proefles is onderdeel van de selectieprocedure.

.

© Stichting voor Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work